dilluns, 1 d’octubre del 2007

Estem Rebentats. Quina Festa Major

Bé, un altre any ja hem passat la festa major i aquest any val a dir que algunes i alguns ja no estem per gaires floritures, és a dir, hem clavat motors.
28/09/2007
Divendres vem començar forts amb el sopar, vinga mam i més mamà i alguns ho vàrem aprofitar per fer anar la nostra ment i diguem engegar projectes de tot tipus: web, programes ràdio..... i fins i tot es va organitzar dinar i sopar pel següent dia.
La Nit va acabar diguem... molt i molt bé........ (jo vaig arribar al llit i "l'enanito CABRÓN de la manivela, no va parar de donar voltes al llit... "mira que es buena persona")
29/09/2007
El dia va començar amb pluja i sobretot amb una "resaca de campeonato" (mira que vam "ruja i ruja" això s'en diu dieta deporativa). Sort, que tot plegat es va arreglar, tant el temps com la resaca i nanos quina fideuà valenciana ens vam fotre, de collons, felicito el chef del dia. (És un valencià collonut)
A la nit sopar i correfocs pel carrer Vista Alegre; agafem els gots dels cubates i a veure els focs davant de Cal Pirrot, més que res que no es "cales" foc...
I aquí, alguns ja van quedar-se clavats fins l'endemà, i d'altres cap al concert dels nois aquests de l'Hostal Cogombre (d'això, Hotel Cochambre).
Mira que li vem tornar a fotre, osti tu, no tenim mesura, vinga gintònics i cerveses i molta molta gresca i sobretot molt bon rotllo amb tothom.
A destacar les "xavalites de la Barra", les mamis de l'escola del poble es van encarregar de què no faltes de res i també d'alegrar-nos la vista i tractar-nos a molt de carinyó i amor que alguns ho necessitavem de veritat.
Bé us he fet un resum molt i molt escuet no pateiu que ara m'he apuntat a un curset del CEAC.
Com sempre us dic.... "VIVA" Vallromanes i no perdem el bon rotllo i el bon ambient, seguim tots l'exemple dels Rústics, estimar el teu poble sense cap interés, ja ho diuen estimar és no esperar res a canvi... Reflexioneu les paraules del petit rústic. Amén